Computer Reparation med gratis fejlfinding

Basis IT tilbyder computer reparation til private og mindre virksomheder. Firmaet blev startet tilbage i 2003 og har haft over 800 kunder.


Vi hjælper bla. med 
reparation af bærbare og stationære computere, revnet skærme, løse strømstik og så får du gratis fejlfinding af din computer, hvis du vælger at lade os reparerer den.

Prisen er kun 489 kr. pr. time inkl. moms, men vi giver gerne et fast tilbud.


Vores kunder
 giver os gode anmeldelser. På vores hjemmeside har vi mange gode kundeudtalelser og på Trustpilot har vi en score på 8.9 ud af 10.

Bestil eller få et gratis tilbud:

Info om Basis IT:

  • Vi har eksisteret siden 2003
  • Gratis Fejlfinding, hvis du lader os reparerer
  • Kun 489 kr. pr. time
  • Vi giver dig den bedste service
  • Høj kundetilfredshed

Computer Reparation

Der er mange virksomheder som udfører computer reparation på internettet, og ærligt talt, så ligger prisen på de seriøse virksomheder omkring samme niveau. 

 

Men hvordan udmærker man sig så? 

Hvordan gør vi, så du, som kunde, vil vælge os?

 

Svaret er simpelt for os, vi skal være de bedste indenfor vores felt. Vi skal tilbyde top professionel computer reparation, med Danmarks bedste service.

 

Vi har arbejdet med computer reparation og lignende IT-support siden 2003, hvor Basis IT blev stiftet. Dette betyder også, at vi har opbygget meget erfaring med vores over 800 kunder, som hovedsageligt er private, men også mindre virksomheder. 

 

Vi oplever tit, at vores kunder kontakter os gentagne gange, hvilket må være et bevis for, at de er glade for vores service. Dette kan dog også ses i anmeldelserne på Trustpilot, Google anmeldelser og på vores hjemmeside.

 

Ud over computerreparation, overspiller vi også videobånd til DVD. Dette er vores to primære services.

professionel computerreparation hos basisit
udkoerende_computerrhjælp bil

Computer reparation som

Vi oplever ofte, at vores kunder foretrækker, at vi kører ud til deres bopæl, og løser deres computerproblem hos på stedet. 

 

Dette kan nogle gange godt betale sig, men det afhænger meget af problemet, da en opgave med computer reparation, kan være vidt forskellige ting.

 

Vi har ofte udkørende computer reparation roskilde og indre by, hvor de typiske problemer vi løser er fejl på trådløst netværk, problemer med trådløse printere og flere mindre fejl med computeren. 

 

Fordelen ved udkørende service er, at f.eks. ældre kunder selv kan påvise fejlen, men også slipper for at pille stikkene ud og slæbe computeren ned på værkstedet……

 

BEMÆRK: Vi har pt. ikke flere udkørende tider i 4 mdr. frem.

bestiller jeg tid til min PC ?

Du er altid velkommen til at ring til os eller skrive en besked på kontakt os-siden, som du finder her.


Du kan bestille tid på følgende måder:


  1. Kig forbi Basis IT, så kigger vi på problemet og tager en kort snak om hvad vi gør. Du kan se adresse og åbningstider på Kontakt os-siden, som du finder ved at klikke på denne tekst.

  2. Du ringer eller skriver til os, så aftaler vi om du vil aflevere den på værkstedet eller du ønsker udkørende service. Ved udkørende service, aftaler vi f.eks. at vi kommer mellem kl. 9.00 og 12.00, og evt. ringer ½ time før ankomst.

Vi har altid dele med i bilen, så vi kan udskifte hardware i din computer, hvis noget er gået fysisk i stykker. Disse dele sælges naturligvis til almindelig butikspris.


Hvis du har bestilt udkørende computer reparation, og vil aflyse, så skal dette ske dagen før, da vi ellers ikke kan planlægge vores dage. Glemmer du at aflyse, så skal der betales 1 times service for udkørende teknikker, men ikke kørsel, hvis vi ikke er kørt ud.

bestilling_computer-support
laptop-multimeter

Reparation af

Vi reparerer også bærbare computere, hvilket vores teknikker Lasse klarer. Han er uddannet indenfor elektronik, og har mange års erfaring med computer reparation.

I vores værksted kan vi hjælpe med reparation af laptop skærm, væskeskader, ødelagte strømstik osv.

Nogle gange kan det f.eks. være bundkortet som er brændt af, og dette kan ofte ikke betale sig at få lavet. I disse tilfælde er det godt, at vi fejlfinder din computer gratis på værkstedet….

Bemærk, at vi kun bruger dele fra Danmark og Europa, da vi har haft dårlig erfaring med kinesiske reservedele. Ofte fremsendte kinesiske leverandører de forkerte dele, der manglede dele eller de var i dårlig kvalitet. Vi ønsker at stå inde for vores reparation samt at dine nye dele holder, og dette kan vi kun med reservedele fra Danmark og Europa.

Ønsker du en lånecomputer mens vi reparerer din computer, så kan vi også hjælpe med dette.

online_assistance

Online computerassistance

Det er ikke første gang, at følgende problem sker:  Man sætter sig ned foran computeren, for at lave noget vigtigt arbejde eller noget som ikke kan vente, og pludselig vil f.eks. din email ikke sende, dit skrive program ikke åbne eller du får en anden dum fejl.

Løsningen er vores online computer reparation, hvor vi via internettet logger på din computer, og fixer dit problem med det samme. Det er nemt og du får hurtig hjælp, uanset hvor du befinder dig i Danmark. På denne måde kan vi, næsten helt uden ventetid, udføre computer reparation København eller i Århus.

Prisen for online computer reparation er den laveste pris vi har, nemlig timepris for værkstedreparation på 489 kr. Inkl. moms.

Personlig garanti for godt arbejde

Jeg har mange år arbejdet med IT hjælp til private og mindre virksomheder, og har fået stor erfaring. Jeg har bla. ydet computerhjælp til ældre, serviceaftaler til mindre virksomheder og hjulpet den almindelige borger med hverdagens computerproblemer.

Faktisk er der ikke problemer, jeg ikke kan løse indenfor denne del af computerservice-branchen. Såfremt et program eller hardware driller, så finder jeg altid en løsning. Jeg kan garanterer dig, at du får et godt udført arbejde.

 
profil-pc-service

Hvad siger vores kunder

"Min bærbare computer ville ikke starte, men Basis ITlavede den til en aftalt pris. Anbefales++"
Marie Hansen
Fik lavet et strømstik i min laptop. God service, jeg er glad for dem.
Ejvind computer reparation
Ejvind Rubæk

Ofte stillet spørgsmål

Det koster 489 kr. per påbegyndte time. Prisen er naturligvis inkl. moms.


Ja, vi fejlfinder din computer gratis, så længe du vælger at få det repareret hos os. Dermed betaler du ikke for den tid vi har brugt på at fejlfinde din computer, men kun selve reparationen.

Ja, skriv gerne til os med en grundig fejlbeskrivelse, så laver vi et uforpligtende prisoverslag til dig på reparationen.

Vi fortrækker du kontakter os via formularen på dette link:  Klik her og bestil her

Eller du kan ringe på 42 500 505, men bemærk at det er meget svært at komme igennem, da det er et lille firma og ofte har meget travlt.

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Det er okay Læs mere

Privatlivs & Cookie politik