VHS til DVD:

Se Dine Familiefilm i Bedste Kvalitet
Til Kun 139 kr. pr. Bånd

Ønsker du at se dine gamle familiefilm, ved at få dem overspillet fra VHS til DVD?

Vi giver dig den bedst mulige kvalitet, da vi benytter direkte overspilning. Det betyder, at vi overspiller “real-time”, således et bånd som varer 4 timer, tager 4 timer at overspille.

 

Herudover er vores udstyr blandt det bedste man kan få, da det er professionelle afspillere med bla. TBC og maskinerne bliver rengjort ugenligt.

 

Vi overspiller alle typer videobånd, for en fast pris af kun 139 kr. pr. bånd, uanset varighed og båndtype. 

 

Klik og bestil nedenfor, ligesom over 300 andre kunder. 

 

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Høj kundeservice

Vi svarer samme dag på hverdage.

Gode kundeanmeldelser

Se flere på Trustpilot og Google.

Bedste videokvalitet

Garanti for den bedste videokvalitet.

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Info om Basis IT:

  • Vi overspillede 917 bånd i 2019
  • Siden 2013 overspillet over 7300 bånd
  • Fast lav forsendelsespris på kun 49 kr.
  • Kun 139 kr. per bånd
  • Vi giver dig den bedste kvalitet
  • Høj kundetilfredshed
  • Vi har eksisteret siden 2006
vhs til dvd

VHS til DVD i

Der er ingen tvivl om, at man gerne vil have sine minder overspillet i bedste kvalitet. Vi ved hvor vigtigt det er, men problemet er ofte, at båndene er meget gamle og jo ældre de er jo dårligere tilstand er båndene i.

Det som sker, er at magnetismen forsvinder fra båndstrimlen med alderen. Magnetismen er med til at holde videoen og lyden fast på filmstrimlen.
Derfor er det altid vigtigt, at opbevare sin bånd uden at de udsættes for sollys og for lav eller høj termeratur.

Vi har derfor i 2015 udskiftet vores afspiller med professionelle maskiner, som overspiller dine VHS til DVD i bedst mulig kvalitet.
Dette var en meget dyr udskiftning, men vi synes det er vigtigt, da vi vil give vores kunder den bedste kvalitet, således kunderne kommer tilbage og anbefaler os til andre.


Herudover renser vi vores udstyr hver uge, og overspiller kun dine bånd i Real-Time. Dvs. at når vi overspiller dine bånd, så foregår det ved almindelig afspilningshastighed, og dermed får vi den bedste kvalitet. Når vi er færdige med at afspille dine VHS til DVD, så tjekker vi altid DVD´erne inden de afsendes/afhentes.


Kort sagt, du kan ikke få en bedre kvalitet end vores….. 

Vi dine VHS-film

Vidste du, at med alderen forsvinder magnetismen fra dine VHS-bånd, hvilket resulterer i at lyden og billedet bliver dårligere. Magnetismen holder nemlig lyden og billedet “fast” i dit vhs bånd. Derfor er det vigtigt at opbevare sine bånd uden at de udsættes for høje temperaturudsvingninger eller sollys. Dette er vigtigt, men når du læser dette er skaden sikkert allerede sket, da de fleste bånd har været opbevaret en del år. Dog kan vi forbedre dine videobånd, når de skal overspilles fra vhs til dvd.

 

Men først og fremmest er det vigtigst, at få den bedst mulige overspilning til DVD.

Dette gøres ved, at have det bedste udstyr, og derfor brugte vi i 2015 et stort beløb på at udskifte vores videoafspillere til professionelle maskiner.

Vi har idag bla. 8 afspiller til vhs, når vi overspiller vhs til dvd. Herudover er der maskiner til Video 8, hi8 osv.

 

Herudover renser vi vores maskiner hver tirsdag, så læserhovedet er i bedst mulig tilstand. Faktisk afspiller vi båndene i Real-time, hvilket betyder, at de overspilles i almindeligt hastighed, som når du ser båndene. Dermed får vi den bedste kvalitet.

 

Herudover brugte vi ca. 30.000 kr. på en dvd-brænder, så når vi overfører vhs til dvd, så i får DVD’ere, som er brændt med god kvalitet, så de kan afspilles på selv de mest kræsne DVD-afspillere.

 

Når vi er færdige med at overspille dine VHS til DVD, så tjekker vi filmene kan afspilles og kvalitet er den bedst mulige. Herefter pakker vi selv dine bånd, og sender dem med PostNord med tracka & Trace. (Vi har ikke mistet nogle bånd i posten på denne måde, herudover har vi backup på vores server i 30 dage.)

 


Kort sagt, du kan ikke få en bedre kvalitet end vores….. 

, ikke i udlandet

Vi har desværre set eksempler, hvor produktionen foregår i udlandet, da arbejdskraften er billigere her. 


Når vi overspiller dine VHS til DVD foregår det altid i vores firma i Ølstykke. 


Vi har pt. 16 maskiner stående som kan overspille bånd, og derfor har vi også en lav leveringstid på 7-14 dage. Oftest er det under en uge at dine bånd er overspillet.

maskiner til vhs til dvd overspilning

formater

Man har brugt mange forskellige båndformater igennem de sidste 40 år, da teknologien har udvidet sig og båndene blev mindre og mindre. 

 

Som du kan se på billedet ovenfor, så er dette bånd lige fra VHS, VHS-C, HI8 MiniDV og Betamax. Kort sagt, så er båndene bare blevet mindre igennem årene, og billedet samt lyden blevet bedre. De mest populære producenter er bla. Kodak,Fujifilm og Sony.

 

VHS-båndet kom frem i 1970’erne, hvor det konkurrende med andre båndtyper såsom Video2000 og Betamax. VHS vandt dog forbrugerne og blev det mest fortrukket medie.

 

Senere blev der så levet et VHS-C, som stod for VHS Compact og kunne bruges direkte i videokamerne, hvorefter man kunne sætte det i en adapter og afspille det i en almindelige videoafspiller. Tilsidst kom så den sidste udvikling af VHS, som hed Super VHS. S-VHS havde bedre video og lydkvalitet.

 

Vi har alle gemt vores videofilm på båndene igennem årene, og nu står vi så med gamle bånd hvor vores dyrbare familiefilm ligger på, men oftest kan man ikke afspille dem mere.

Hvad siger vores kunder

Jeg tog mig endelig sammen og sendte alle mine gamle VHS bånd afsted til digitalisering. Selvom at der var over 20 bånd, fik jeg hurtigt kassen retur med bånd og DVD`er.

Det hele var overskueligt og kvaliteten af DVD´erne var i top, så nu ligger det hele på computeren/fjernsyn og er lige til at finde frem, når vi får lyst.
Loui Pedersen
Jeg havde et gammelt bånd med optagelse jeg meget nødig ville miste. Jeg fandt Basis IT på nettet og foretog telefonisk forespørgsel.

Efterfølgende fik jeg hurtigt DVDer med optagelsen retur i bedre kvalitet end jeg havde ventet og til en pris som ikke kan gøres mindre.

Har du film eller familieoptagelser som skal reddes fra ruin kan jeg kun varmt anbefale firmaet. God service med hurtig ekspedition, rimelig pris glimrende resultat!
Preben benyttede vores videooverspilning
Preben
Basis IT fik æren af at kopiere VHS-bånd af min bror og mig som små over på DVD. Det gik hurtigt, nemt og uden problemer!
Henrik Øder Hjortkjær
En super fornøjelse og gode resultater. Jeg fik overspillet mange HI8 bånd og Basis IT var friske på at give en god pris.

Der skete en fejl med en DVD som var defekt, men Basis IT beklagede og lavede en ny kopi fra deres backup og tilsendte den dagen efter. Meget flot!
birgitte fik overspillet bånd
Birgitte Hansen
Vi fik overspillet 21 videobånd, og alt virkede som det skulle. Vi fik emails, når båndene var modtaget og afsendt. Valget faldt på, at få dem overspillet fra video til dvd og behandligstiden blev overholdt. Der var intet at sætte en finger på.
Jerry og vores videooverspilning gik godt
Jerry Mansen

Ofte stillet spørgsmål

Du skal sende eller aflevere dit bånd til:
Basis IT

Det er et mindre firma på privat bopæl, benyt den store sorte pakkepostkasse, hvor der står Basis IT på.
Den tømmes dagligt.

1. Vi overspiller dit bånd til en videofil, som du kan se på din computer, telefon, fjernsyn osv.
Vi benytter direkte overspilning så du får den bedste kvalitet, og derfor skal du regne med en leveringstid på
op til 14 dage.

2. Jeg skriver en email til dig, når dine file og videobånd er klar til afhentning.
Hvis du har sendt det til os, så sender vi det retur.

3. Har du afleveret et USB-stik eller harddisk sammen med båndene, så ligger vi filene på denne,
ellers ligger vi det på vores server, så du nemt kan hente dem. (Videoguide medfølger, hvor vi viser hvordan)

Ps. Husk at vedlægge seddel med navn, adresse og kontaktoplysninger.

Det koster 139 kr. pr. bånd, uanset hvor langt det er og hvilken type bånd det er. Prisen er naturligvis inkl. moms.

Såfremt du fremsender et tomt bånd, betaler du ikke for dette. Vi tjekker det løbende indtil, vi har spolet 20 min ind på båndet.

 

Hvis dit bånd er defekt, kan du vælge at vi reparerer det for 69 kr.

Vi benytter direkte overspilning. Det betyder, at vi overspiller i real-time og du dermed får samme kvalitet som den er på dit bånd. 

Man kan naturligvis aldrig få bedre kvalitet, end den som du har på kilden(altså båndet).

Du kan tilkøbe en forbedringspakke, hvor vi reducerer støj på din optagelse(altså hvor grynet det er), og hvor vi forbedre farverne, ved at gøre f.eks. den røde mere rød.

Vi overspiller hovedsageligt til videofiler, da mange ikke har bruger dvd-afspillere mere.

Ønsker du alligevel en DVD, kan dette tilkøbes for 29 kr. per bånd. 

Du får dine videofiler, ved at vælge om du vil downloade dem fra vores server eller om du vil have dem på et USB-stik.

Dette kan du vælge når du bestiller via vores hjemmeside.

USB-stik af mærket Kingston kan du købe hos os eller medsende dine egne. 

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Det er okay Læs mere

Privatlivs & Cookie politik