Video til DVD:

Se Dine Familiefilm i Bedste Kvalitet
Til Kun 139 kr. pr. Bånd

Ligger du inde med gamle videobånd og gerne vil have disse overspillet fra video til dvd, så kan vi hjælpe dig med dette.

 

Vi laver direkte overspilning af dine bånd, dermed får du den bedst mulige kvalitet af din video. Vi har udstyr til alle båndtyper, og kan bla. tilbyde, at du også får dine film som videofiler til din Mac eller PC.

 

Prisen er kun 139 kr. pr. bånd uanset båndtype og længde.

 

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Høj kundeservice

Vi svarer samme dag på hverdage.

Gode kundeanmeldelser

Se flere på Trustpilot og Google.

Bedste videokvalitet

Garanti for den bedste videokvalitet.

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Info om Basis IT:

  • Vi overspillede 917 bånd i 2019
  • Siden 2013 overspillet over 7300 bånd
  • Fast lav forsendelsespris på kun 49 kr.
  • Kun 139 kr. per bånd
  • Vi giver dig den bedste kvalitet
  • Høj kundetilfredshed
  • Vi har eksisteret siden 2006

Video til DVD i

Filmene ligger oftest på medier som videobånd og disse kan være slidte, beskidte eller have mistet båndets magnetisme. Derfor er det vigtigt, at man benytter det bedste udstyr, som også er rengjort, således at man undgår at miste filmkvalitet. 


Dette er udelukkende grunden til, at vi kun bruger professionelle videomaskiner, når vi overspiller videobånd til DVD


Såfremt man ikke gør dette, kan man risikere at få skærmflimmer, miste billeder og/eller lyd bestemte steder i filmen, da båndet ikke bliver aflæst ordenligt.


Vi renser vores udstyr hver uge og tjekker hver DVD inden vi afsender dem. 

maskine video til dvd

Dette er nogle af de fremgangsmetoder vi bruger, for at undgå at der sker fejl. Yderligere har vi efter mange tests og erfaring besluttet, at kun bruge kvalitets DVD’ere, da nogle DVD-afspillere, kan have problemer med at læse de billigt produceret DVD’ere.

 

 

Endvidere holder disse ikke særlig godt, og vi har set tilfælde, hvor enkelte DVD’ere bliver delvist ulæselige efter ca. 5 år.

Dette er ikke en risiko som man bør tage, når man får overspillet sine minder, og derfor mener vi, at man hellere bør give de få kroner mere pr. DVD-skive, og bruge dem som vi udelukkende bruger.

Vi dine videofilm

 

Selvom kvaliteten af filmen aldrig kan blive bedre end den, som den er optaget i, så tilbyder vi, at lave nogle rettelser som forbedre farverne, ændre mørk/lys-forhold og fjerner grynede billeder samt baggrundsstøj. Alt dette kan du få udført via vores optimeringspakke til kun 69 kr, som tilkøbes under bestillingsprocessen.

 

Vi kan yderligere tilbyde, at du kan få lavet din egen DVD film. Dette kan f.eks. være jeres bryllupsfilm, som lægges på en DVD sammen med et slideshow af billeder. Der bliver herefter lagt en menu på DVD’en, evt. baggrundsmusik og så sluttes det hele af med et cover med billeder, således DVD’en ligner en købe-DVD. 

 

Såfremt du har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

information ved overspilning af din video til DVD

Når man overvejer om man skal overspille sine vhs til dvd, er det vigtigt at tage båndets alder med i betragtning. Jo ældre dit videobånd bliver, jo dårligere bliver filmen på båndet, og kan i værste tilfælde blive ulæselige.

Dette er pga. videobånd er magnetiske og denne magnetisme forsvinder gennem årene. Så jo tidligere du får overspillet dine videobånd, jo bedre. Afspillere og konvertere til diverse videobånd bliver også mere og mere sjældne, og derfor er det de færreste som har mulighed for at se sine film derhjemme. Så hvis man savner at se sine gamle filmminder, så er det nu muligt at gense dem, hvis du vælger at lade os overspille dem.

Lokal produktion,

Uden at pege fingre, så er der firmaer som har produktionen med overspilning fra vhs til DVD i udlandet. Dette bliver gjort grundet billigere arbejdskraft, men dette gør vi ikke. Alt arbejde bliver udført lokalt i vores virksomhed i Ølstykke, og dermed bliver dine dyrbare videobånd ikke sendt til udlandet.

Dette bevirker også, at vi har en kort leveringstid på kun 7-14 dage.

Sådan bestiller du overspilning af din video til DVD

Du skal udfylde formularen ovenfor, så bliver du bagefter omstillet til en side, med oplysninger om hvordan du sender og modtager dine film og videofiler. Når vi har modtaget dine bånd, har vi en behandlingstid på 7-14 dage.

Når vi er færdige med opgaven, sender vi det hele til dig med regningen. Dette betyder, at du først betaler, når du har fået din bestilling, og har haft mulighed for at se disse overspilninger. Dette er en tillid vi stiller til dig som kunde, men også fordi vi står inde for vores services. HUSK, at vi også kan overspille din video til PC. Her får du videoen som en videofil af typen MKV. Denne kan afspilles både på PC samt MAC og endvidere kan du redigere filmen selv.

Lidt om de forskellige videoformater

Der er gennem de sidste 40 år blevet brugte mange forskellige båndformater til optagelse med videokamera. Dette er alt lige fra VHS-C, HI8 til MiniDV. VHS-båndet er det medie de fleste har overspillet deres familiefilm over på, men nu er disse bånd forældet og man har dermed sjældent mulighed for at se disse film. Man kan vel også sige, at VHS har gjort arbejdet godt i mange år. Producenterne er alt fra Sony, Kodak til Fujifilm.

VHS-båndet har eksisteret siden 70’erne, hvor de kom frem. Her konkurrerede de med andre medier som f.eks. Video2000 og Betamax, om at blive det fortrukne medie.

Senere kom VHS-båndene i en såkaldt Compact udgave(VHS-C). Dette brugte man i videokameraer og når man ville se disse, så brugte man en konverter, som gjorde båndet på størrelse med et VHS-bånd. Senere kom S-VHS frem, hvilke via en højere opløsning, gav en bedre billedkvalitet.

Hvad siger vores kunder

En super fornøjelse og gode resultater. Jeg fik overspillet mange HI8 bånd og Basis IT var friske på at give en god pris.

Der skete en fejl med en DVD som var defekt, men Basis IT beklagede og lavede en ny kopi fra deres backup og tilsendte den dagen efter. Meget flot!
birgitte fik overspillet bånd
Birgitte Hansen
Jeg havde et gammelt bånd med optagelse jeg meget nødig ville miste. Jeg fandt Basis IT på nettet og foretog telefonisk forespørgsel.

Efterfølgende fik jeg hurtigt DVDer med optagelsen retur i bedre kvalitet end jeg havde ventet og til en pris som ikke kan gøres mindre.

Har du film eller familieoptagelser som skal reddes fra ruin kan jeg kun varmt anbefale firmaet. God service med hurtig ekspedition, rimelig pris glimrende resultat!
Preben benyttede vores videooverspilning
Preben
Jeg tog mig endelig sammen og sendte alle mine gamle VHS bånd afsted til digitalisering. Selvom at der var over 20 bånd, fik jeg hurtigt kassen retur med bånd og DVD`er.

Det hele var overskueligt og kvaliteten af DVD´erne var i top, så nu ligger det hele på computeren/fjernsyn og er lige til at finde frem, når vi får lyst.
Loui Pedersen
Vi fik overspillet 21 videobånd, og alt virkede som det skulle. Vi fik emails, når båndene var modtaget og afsendt. Valget faldt på, at få dem overspillet fra video til dvd og behandligstiden blev overholdt. Der var intet at sætte en finger på.
Jerry og vores videooverspilning gik godt
Jerry Mansen
Basis IT fik æren af at kopiere VHS-bånd af min bror og mig som små over på DVD. Det gik hurtigt, nemt og uden problemer!
Henrik Øder Hjortkjær

Ofte stillet spørgsmål

Det koster 139 kr. pr. bånd, uanset hvor langt det er og hvilken type bånd det er. Prisen er naturligvis inkl. moms.


3650 Ølstykke

Det er et mindre firma på privat bopæl, benyt den store sorte pakkepostkasse, hvor der står Basis IT på.
Den tømmes dagligt.

1. Vi overspiller dit bånd til en videofil, som du kan se på din computer, telefon, fjernsyn osv.
Vi benytter direkte overspilning så du får den bedste kvalitet, og derfor skal du regne med en leveringstid på
op til 14 dage.

2. Jeg skriver en email til dig, når dine file og videobånd er klar til afhentning.
Hvis du har sendt det til os, så sender vi det retur.

3. Har du afleveret et USB-stik eller harddisk sammen med båndene, så ligger vi filene på denne,
ellers ligger vi det på vores server, så du nemt kan hente dem. (Videoguide medfølger, hvor vi viser hvordan)

Ps. Husk at vedlægge seddel med navn, adresse og kontaktoplysninger.

Såfremt du fremsender et tomt bånd, betaler du ikke for dette. Vi tjekker det løbende indtil, vi har spolet 20 min ind på båndet.

 

Hvis dit bånd er defekt, kan du vælge at vi reparerer det for 69 kr.

Vi overspiller hovedsageligt til videofiler, da mange ikke har bruger dvd-afspillere mere.

Ønsker du alligevel en DVD, kan dette tilkøbes for 29 kr. per bånd. 

Du får dine videofiler, ved at vælge om du vil downloade dem fra vores server eller om du vil have dem på et USB-stik.

Dette kan du vælge når du bestiller via vores hjemmeside.

USB-stik af mærket Kingston kan du købe hos os eller medsende dine egne. 

Vi benytter direkte overspilning. Det betyder, at vi overspiller i real-time og du dermed får samme kvalitet som den er på dit bånd. 

Man kan naturligvis aldrig få bedre kvalitet, end den som du har på kilden(altså båndet).

Du kan tilkøbe en forbedringspakke, hvor vi reducerer støj på din optagelse(altså hvor grynet det er), og hvor vi forbedre farverne, ved at gøre f.eks. den røde mere rød.

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Det er okay Læs mere

Privatlivs & Cookie politik