Video Til PC:

Se Dine Familiefilm i Bedste Kvalitet
Til Kun 139 kr. pr. Bånd

Ønsker du at få overspillet din gammel video til PC?


Vi tilbyder at overspille dine gamle videofilm, og har udstyr til alle båndformater inkl. VHS, VHS-C, Hi8, Video8, DvMini osv. Vi udfører kun direkte overspilning, hvilket betyder, at du ikke får noget kvalitetstab.

Du sender blot dine videobånd til os, så overspiller vi dem og sender dem retur til dig. 

 

Du modtager en email, når dine bånd er modtaget og når de afsendes. I emailen er en faktura og et  link til hvor du kan downloade dine videofiler. Dine videofiler kan bruges til alle PC- og MAC-computere. 

 

Efter endt overspilning, returnerer vi dine bånd til dig. Det koster kun 139 kr. inkl. moms, uanset båndlængde og båndtype.

 

Klik på knappen nedenfor, og følg vejledning. Så overspiller vi din video til PC / MAC.

 

 

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Høj kundeservice

Vi svarer samme dag på hverdage.

Gode kundeanmeldelser

Se flere på Trustpilot og Google.

Bedste videokvalitet

Garanti for den bedste videokvalitet.

VI TAGER PT. IKKE FLERE OPGAVER IND

Info om Basis IT:

  • Høj kundetilfredshed
  • Vi overspillede 917 bånd i 2019
  • Kun 139 kr. per bånd
  • Siden 2013 overspillet over 7300 bånd
  • Fast lav forsendelsespris på kun 49 kr.
  • Vi giver dig den bedste kvalitet
  • Vi har eksisteret siden 2006

Video til

Som noget nyt, tilbyder vi nu også at overspille din video til PC, hvor du kan downloade din videofil fra vores server til din computer.

 

Vi overspiller fra Video8, HI8, DVD eller VHS til computer i filformatet MKV. Denne type videofil kan afspilles både på MAC og PC, og kan fuldt ud redigeres af dig selv på din computer. 


Det bliver lidt teknisk når man skal forklare, hvorfor vi benytter videofiltypen mkv, istedet for mpeg2 eller avi, men jeg skal forsøge at gøre det kort og simpelt.  


maskine video til pc

MKV er en meget nyt standard som har en masse fordele. F.eks. kan denne filtype indeholde HD-film og samtidig kun fylde ned til 25% af de andre filers størelser. Formatet kan meget nemt at redigere både på MAC og på PC, og kan nemt gøres med gratis programmer.

 

Vi har lavet videoer, som forklarer hvordan du kan redigere dine egen videofilm, og dette får du tilsendt sammen med din videofil.

 

Når din videofil er overspillet, så sender vi dine videobånd retur. Bemærk venligst, at videobåndene ikke tager skade af at blive overspillet.

grafiske niveauer i video

dine videofile til din computer

Når dine bånd er overspillet, ligger vi dine videofile op på en server. En server er en computer, hvorfra du kan downloade dine videofile til din egen computer. 

 

Vi benytter Microsoft Server, men har også mulighed for at bruge Dropbox eller lægge filerne over på en harddisk, som du afleverer sammen med båndene.

 

Vi sender dig en email med din regning og et link, som du blot skal trykke på for at downloade dine film. Du har 30 dage til at downloade dine film, og de kan downloades til flere computere og ubegrænset antal gange.

når vi overspiller din video til PC eller Mac

Dine film og minder vil du naturligvis gerne have i den bedste kvalitet. Problemet er dog, at ofte er båndene meget gamle, og derfor skal man virkelig have godt afspilningsudstyr for at undgå kvalitetstab. 

 

Faktum er, at bånd mister deres magnetisme med alderen. Magnetismen er med til at holde billedet og lyd på selve båndstrimlen. Herudover kan bånd være slidte eller beskidte(støvet).

 

maskine video til pc

Vi har derfor besluttet, at kun købe det dyre professionelle afspilningsudstyr. Kort sagt, du får ikke en bedre kvalitet noget sted i verden…… 

 

Dette er en erfaring vi har gjort os i 2015, og har siden skiftet udstyret ud. Det blev en dyr beslutning, men vi SKAL levere en god kvalitet og service, således vores kunder kommer tilbage eller anbefaler os.

 

Det skal noteres, at vi renser vores udstyr hver uge, hvilket også bevirker at man får en god overspilning af video til PC/MAC. Yderligere tjekkes alle videofile, inden de meldes færdige.

 

din video

Det skal påpeges, at en video aldrig kan blive bedre end den kvalitet den er optaget i. Dog er der nogle muligheder for at finpudse denne videofil, når du får overspillet din video til PC eller MAC. 

 

 

Derfor tilbyder vi en optimeringspakke, hvor vi forbedre lys/mørke-forhold samt de grønne og røde farver(det er typisk disse som falmer). Herudover kan vi gøre videoen mindre grynet og fjerne baggrundsstøj på lydsiden.

 

 

Prisen for denne optimeringspakker er kun 69 kr.

 

- ikke i udlandet

Vi har desværre tidligere hørt om virksomheder overspiller video udlandet, hvilket gøres grundet den billigere arbejdskraft. Her sender man jeres dyrbare bånd til udlandet, hvilket er skræmmende nok i sig selv….

 

Dette vil vi gerne understrege, at vi IKKE gør. Vi overspiller din video lokalt i Ølstykke, hvilket også bevirker en lav leveringstid. Vi kan nogle gange overspille videobåndene fra dag til dag, og har en maks leveringstid på 7-14 dage.

om de forskellige videobåndsformater

Vi kender alle de gode gamle VHS-bånd, men der har igennem 40 år været brugt mange forskellige formater. Faktisk er der også formater man næsten aldrig har hørt om…. 

 

 

Tilbage i 70′ erne var der jo også konkurrenter til VHS-båndet, som hed Betamax og Video1000….. Dog vandt VHS kampen om at blive det fortrukne medie…… (VHS står for Video Home System).

 

 

Senere kom VHS-C, som var en videreudvikling, hvor “C” stod for Compact. Dette båndformat kunne man bruge i et videokamera og når man ville se disse, puttede man båndet ned i en adapter, som gjorde båndet på størrelse med et almindeligt VHS bånd. Herefter kunne man putte det i en almindelig videoafspiller til VHS bånd.

 

 

Senere kom S-VHS frem, som havde en højere opløsning og en bedre billedkvalitet,

 

Yderligere brugte man mange andre forskellige formater til videokamera, hvilket var VHS-C, Hi8, Video8, MiniDV osv. Producenterne var også alt lige fra Sony, Kodak, Fujifilm osv.

 

 

Vi har udstyr til at overspille alle disse bånd til PC eller MAC, og derudover også udstyr til andre formater.

din video til PC eller MAC

Tryk på knappen nedenfor, så bliver du viderestillet til en formular, hvor du blot udfylder din bestilling.

 

Når du har udfyldt formularen og trykket bestil, så bliver du oprettet i vores system og viderestillet til en side, som beskriver hvordan du sender eller leverer dine bånd.

 

Herefter overspiller vi din video til PC/MAC indenfor 7-14 dage, og så modtager du en faktura på din email. 

 

Når denne er betalt, sender vi dine bånd retur og du får et link til download af dine videofile. Såfremt du vil have dem på USB-stik, sender vi dette retur med dine bånd.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre hvor langt vi er i processen, eller såfremt du har spørgsmål. 

Vi svarer alle hverdage indefor 24 timer.

Hvad siger vores kunder

En super fornøjelse og gode resultater. Jeg fik overspillet mange HI8 bånd og Medieland var friske på at give en god pris.

Der skete en fejl med en DVD som var defekt, men Medieland beklagede og lavede en ny kopi fra deres backup og tilsendte den dagen efter. Meget flot!
birgitte fik overspillet bånd
Birgitte Hansen
Jeg havde et gammelt bånd med optagelse jeg meget nødig ville miste. Jeg fandt Medieland på nettet og foretog telefonisk forespørgsel.

Efterfølgende fik jeg hurtigt DVDer med optagelsen retur i bedre kvalitet end jeg havde ventet og til en pris som ikke kan gøres mindre.

Har du film eller familieoptagelser som skal reddes fra ruin kan jeg kun varmt anbefale firmaet. God service med hurtig ekspedition, rimelig pris glimrende resultat!
Preben benyttede vores videooverspilning
Preben
Vi fik overspillet 21 videobånd, og alt virkede som det skulle. Vi fik emails, når båndene var modtaget og afsendt. Valget faldt på, at få dem overspillet fra video til dvd og behandligstiden blev overholdt. Der var intet at sætte en finger på.
Jerry og vores videooverspilning gik godt
Jerry Mansen
Jeg tog mig endelig sammen og sendte alle mine gamle VHS bånd afsted til digitalisering. Selvom at der var over 20 bånd, fik jeg hurtigt kassen retur med bånd og DVD`er.

Det hele var overskueligt og kvaliteten af DVD´erne var i top, så nu ligger det hele på computeren/fjernsyn og er lige til at finde frem, når vi får lyst.
Loui Pedersen
Medieland fik æren af at kopiere VHS-bånd af min bror og mig som små over på DVD. Det gik hurtigt, nemt og uden problemer!
Henrik Øder Hjortkjær

Ofte stillet spørgsmål

Vi benytter direkte overspilning. Det betyder, at vi overspiller i real-time og du dermed får samme kvalitet som den er på dit bånd. 

Man kan naturligvis aldrig få bedre kvalitet, end den som du har på kilden(altså båndet).

Du kan tilkøbe en forbedringspakke, hvor vi reducerer støj på din optagelse(altså hvor grynet det er), og hvor vi forbedre farverne, ved at gøre f.eks. den røde mere rød.

Det koster 139 kr. pr. bånd, uanset hvor langt det er og hvilken type bånd det er. Prisen er naturligvis inkl. moms.

Du skal sende eller aflevere dit bånd til:
Basis IT

Det er et mindre firma på privat bopæl, benyt den store sorte pakkepostkasse, hvor der står Basis IT på.
Den tømmes dagligt.

1. Vi overspiller dit bånd til en videofil, som du kan se på din computer, telefon, fjernsyn osv.
Vi benytter direkte overspilning så du får den bedste kvalitet, og derfor skal du regne med en leveringstid på
op til 14 dage.

2. Jeg skriver en email til dig, når dine file og videobånd er klar til afhentning.
Hvis du har sendt det til os, så sender vi det retur.

3. Har du afleveret et USB-stik eller harddisk sammen med båndene, så ligger vi filene på denne,
ellers ligger vi det på vores server, så du nemt kan hente dem. (Videoguide medfølger, hvor vi viser hvordan)

Ps. Husk at vedlægge seddel med navn, adresse og kontaktoplysninger.

Såfremt du fremsender et tomt bånd, betaler du ikke for dette. Vi tjekker det løbende indtil, vi har spolet 20 min ind på båndet.

 

Hvis dit bånd er defekt, kan du vælge at vi reparerer det for 69 kr.

Vi overspiller hovedsageligt til videofiler, da mange ikke har bruger dvd-afspillere mere.

Ønsker du alligevel en DVD, kan dette tilkøbes for 29 kr. per bånd. 

Du får dine videofiler, ved at vælge om du vil downloade dem fra vores server eller om du vil have dem på et USB-stik.

Dette kan du vælge når du bestiller via vores hjemmeside.

USB-stik af mærket Kingston kan du købe hos os eller medsende dine egne. 

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Det er okay Læs mere

Privatlivs & Cookie politik